Advertentie

Hotspot Shield

Hotspot Shield voor Mac

  • Gratis
  • In Nederlands
  • Version: 7.9.0

Grenzeloos internetten met superbeveiliging

Hotspot Shield belooft internetters een beveiligde verbinding én toegang tot sites die slechts computeraars uit bepaalde geografische regio's toestaan. Daartoe opent de applicatie de deur naar een Virtual Private Network (VPN), een besloten netwerk met in dit geval een Amerikaans internetadres.

Log je in op het VPN van Hotspot Shield dan verandert je IP-adres, jouw persoonlijke huisadres op 't web. Hierdoor zullen andere computers de jouwe niet meer als afkomstig uit België/Nederland herkennen. Het voordeel? Je bezoekt nu de fantastische videoverzamelsite Hulu.com of kijkt herhalingen van Amerikaanse topseries op de pagina's van omroepen als CBS en NBC.

Hotspot Shield heeft geen eigen menu en 'leent' een browservenster, waarin het aangeeft of je wel of niet in verbinding met het VPN. Bovendien is er een icoontje in het systeemvak, waarmee je Hotspot Shield aan en uit zet.

Maar werkt 't? In ons geval niet. Zodra we het programma opstartten, kregen we geen enkele site meer geopend, afzonderlijk van het type verbinding (draadloos of ethernet) en Mac dat we gebruikten. Het zoeken naar een oplossing was moeilijk, want de maker biedt geen degelijke ondersteuning op de Hotspot Shield-site.

Deze Mac-versie van Hotspot Shield belooft veel moois maar laat je uiteindelijk met lege handen staan. Bij de Windows-versie van het programma zetten we ook onze vraagtekens, maar die variant functioneert tenminste.

VOOR

  • Omzeilt IP-restricties

TEGEN

  • Goede ondersteuning ontbreekt

Advertentie

Meeste downloads VPN voor mac

Advertentie

Hotspot Shield

Download

Hotspot Shield 7.9.0 voor Mac

Advertentie

Beoordelingen about Hotspot Shield

Heeft u geprobeerd Hotspot Shield? Wees de eerste om uw mening te verlaten!

Alternatieven voor Hotspot Shield

Verken Apps

Advertentie

Advertentie

×